Kodu
|
Ders Adı
|
AKTS
|
T / U
|
HDS
|
Statü
|
BDZ
|
HAVUZ
|
DÖNEM
|
Uzaktan Eğitim
|
---|
TAB101
|
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştirme Tekniği-I
|
5
|
2/1
|
3
|
Zorunlu
|
|
|
Güz
|
|
TAB102
|
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştirme Tekniği-II
|
5
|
2/1
|
3
|
Zorunlu
|
|
|
Bahar
|
|
TAB103
|
Genel Kimya
|
4
|
2/0
|
2
|
Zorunlu
|
|
|
Güz
|
|
TAB104
|
Bitki Fizyolojisi
|
4
|
2/0
|
2
|
Zorunlu
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB106
|
Drog Hazırlama Teknikleri
|
5
|
2/1
|
3
|
Zorunlu
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB108
|
Tıbbi Bitkilerin Standardizasyonu ve Muhafazası
|
5
|
2/0
|
2
|
Zorunlu
|
|
|
Bahar
|
|
TAB201
|
Staj
|
8
|
0/0
|
0
|
Zorunlu
|
|
|
Güz
|
|
TAB202
|
Tıbbi Bitkiler Değerlendirme Teknolojisi
|
5
|
2/1
|
3
|
Zorunlu
|
|
|
Bahar
|
|
TAB203
|
Bitki Kimyası
|
4
|
2/0
|
2
|
Zorunlu
|
|
|
Güz
|
|
TAB212
|
Keyf-Baharat Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi
|
5
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB213
|
Parfümeri Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi
|
4
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
|
Güz
|
|
TAB214
|
İlaç ve Boya Bitkilerinde Değerlendirme Teknolojisi
|
4
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB215
|
Herbaryum Teknikleri
|
5
|
2/0
|
2
|
Seçmeli
|
|
|
Güz
|
|
TAB217
|
Laboratuvar Teknikleri
|
4
|
1/2
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fakülte
|
Güz
|
|
TAB218
|
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Gen Kaynakları
|
4
|
2/0
|
2
|
Seçmeli
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB219
|
Tarla Bitkileri Yetiştiriciliği
|
4
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
|
Güz
|
|
TAB221
|
Hastalık ve Zararlılarla Mücadele
|
5
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
|
Güz
|
|
TAB223
|
Gıda Kalitesi ve Güvenliği
|
4
|
2/0
|
2
|
Seçmeli
|
|
Üniversite
|
Güz
|
|
TAB224
|
Tarımsal Mekanizasyon
|
5
|
2/1
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fakülte
|
Bahar
|
|
TAB282
|
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Değerlendirmesi
|
2
|
2/0
|
2
|
Seçmeli
|
|
Üniversite
|
Bahar
|
|
TAB284
|
Çevre ve İş Güvenliği
|
4
|
3/0
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fak./ Üni.
|
Güz-Bahar
|
|
TAB285
|
Tarım, Ormancılık ve Hayvancılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği
|
4
|
3/0
|
3
|
Seçmeli
|
|
Fak./ Üni.
|
Güz-Bahar
|
|