ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


Mouse ile üzerine gelerek hangi programların müfredatlarında olduğunu kontrol edebilirsiniz.
Kodu Ders Adı AKTS T / U HDS Statü BDZ HAVUZ DÖNEM Uzaktan Eğitim

GMÜ500

Seminer 6 0/0 0 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ501

Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği 6 3/0 3 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ502

İleri Temel İşlemler 6 3/0 3 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ503

İleri Gıda Kimyası 6 3/0 3 Zorunlu Güz

GMÜ504

Gıda Mühendisliğinde Uygulamalı İstatistik 6 3/0 3 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ505

Kromatografik ve Spektroskopik Analiz Yöntemleri ve Uygulamaları 6 2/1 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ506

Kimyasal analiz laboratuarlarında kalite kontrol ve güvence (ISO 17025) ile veri analizi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ507

Isıl olmayan gıda işleme teknolojileri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ508

Membran Teknolojileri ve Ayırma Teknikleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ509

Lipid Kimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ510

Modifiye yağlar ve üretim teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ511

Zeytinyağı üretim teknolojisi ve zeytinyağının saflık ve kalite kriterleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ514

Et Biyokimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ515

Gıdaların Fizikokimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ516

Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolünde Yenilikçi Uygulamalar 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ517

Protein Saflaştırma Teknikleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ518

İleri Gıda Biyokimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ519

Kanatlı Etleri İşleme Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ520

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ522

Baharat Bilimi ve Teknolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ523

Et Sanayinde Atık Değerlendirme 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ524

Süt İşletmesinde Organizasyon 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ526

Peynir Olgunlaşmasının Biyokimyası 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ527

Organik Gıda İşleme Yöntemleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ528

Gıda Mühendisliğinde Elektroforez Teknikleri 6 2/1 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ530

Gıda Analizlerinde Gelişmiş Ekstraksiyon Teknikleri ve Uygulamaları 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ531

Gıda Teknolojisinde Alternatif Koruma Yöntemleri 6 3/0 3 Seçmeli Fakülte Güz-Bahar

GMÜ532

Uygulamalı Kinetik 6 3/0 3 Seçmeli Fakülte Güz-Bahar

GMÜ533

Enkapsülasyon Teknikleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ537

Gıda Mühendisliğinde Alternatif İşleme Teknolojileri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ538

Gıdaların Mikrodalga ile İşlenmesi 6 3/0 3 Seçmeli Güz

GMÜ539

Gıda Mühendisliğinde Sayısal Modelleme 6 3/0 3 Seçmeli Güz

GMÜ540

Gıda Reolojisi 6 3/0 3 Seçmeli Güz

GMÜ541

Gıdaların Fiziksel Özellikleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ542

Gıdalarda Isıl İşlem ve Soğutma Hesaplamaları 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ550

Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ553

Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ554

Gıda Alerjisi ve Alerjenleri 6 3/0 3 Seçmeli Güz-Bahar

GMÜ700

Uzmanlık Alan Dersi 6 8/0 8 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ800

Tez Çalışması 24 0/0 0 Zorunlu Güz-Bahar

GMÜ999

Lisansüstü Danışmanlık 0 0/20 20 Zorunlu Güz-Bahar
Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster